Fråga mig

Här kan du kommentera och ställa frågor:

8 svar på ”Fråga mig”

Hej!

Om man vill gå på en workshop hur ska man då gå till väga? Jag bor i Göteborg och funderar på ifall det kommer finnas några workshops här under hösten?

Philip

Hej Philip!
Nästa workshop kommer vara i Malmö helgen 13-14 oktober på Savoy Hotel ett stenkast från Central stationen. Om du vill bo där kan du antingen boka på en offentlig sida eller om du vill ha möjlighet att avboka så kan du ringa till dem direkt och säga att du vill bo där för att du ska på workshop hos SynCoachen. Du anmäler dig. Jag kommer hålla workshop i Göteborg förmodligen till våren, ber att få återkomma med datum senare i höst. Om du vill anmäla dig så kan du göra det på telefon eller mail eller från och med imorgon via anmälningsformulär på http://SynCoachen.se
/Tony

Svara

Tack för ett snabbt svar!

Om något är workshopen i Malmö intressant då min syn ska prövas någon gång i oktober-november.

Hur effektiv är träningen? Jag har ett lätt synfel (närsynt) på färre än 2 dioptrier skulle jag gissa och hade 0.6 i fri visus senast jag testade mig. Tar det lång tid att korrigera med träningen, med tanke på att jag ska testa synen någon gång i oktober-november och då behöver synen vara bättre.

Philip

Det var det lilla…
Det är som all träning, att det beror på dig och dina förutsättningar och hur mycket du tränar… När det gäller träning av sinnen, och då speciellt synen, så är min uppfattning att det dels är svårt att forcera träning för de flesta, dels är det något kontroproduktivt på längre sikt att forcera (framförallt för den som har större synfel). De flesta som provar övningarna brukar uppleva en förbättring ganska omgående, efter några dagar, eller till och med direkt på plats. Det gäller att komma ihåg att det inte är någon ”quick fix” utan en process som är lite olika för alla människor. En workshop är ett perfekt tillfälle att gå igenom övningarna ordentligt och få in känslan och prova på vad som känns bra för just dig. Viljan att åstadkomma en förändring kan vara både stjälpande och stärkande, att vilja för mycket kan göra att du låser dig. Under workshopen tar jag upp det och hjälper till med förståelsen för det och att hitta strategier för att hantera det och utnyttja förändringsviljan till något positivt.
/Tony

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *