Kategorier
Blogg

Mer än 2000 startade klipp på YouTube… Första klippet har spärrats av BBC… Jag överklagar.

Idag 27 januari kl 22.40 har jag passerat 2000 startade klipp med mig om synträning på YouTube!

1000 startade klipp på YouTube.com/SynCoachen, och ytterligare 1000 startade klipp på ett annat klipp om synträning med mig i en annan kanal.

Tack alla som har tittat !!

Totalt har mina SynTräningsfilmer under deras knappa första år alltså haft ungefär 6 starter om dagen. Kul!!

Noterar också att min första film blivit spärrad av BBC. Det är från tidigt 2012 och den ligger inte under SynCoachen kanalen ovan. Den första filmen finns på youtube.com/watch?v=LAn1QtodzVA. Fram tills den spärrades hade den klickats igång 1030 gånger. Jag misstänker att spärren har skett helt automatiskt. YouTube låter innehållsägare som BBC ladda upp sina filmer till YouTubes administrationsgränssnitt. Därefter söker YouTube automatiskt igenom alla existerande klipp, som når ett visst antal visningar, efter liknande ljud och bild bland YouTubes filmer. Tyvärr har jag inte fått något meddelande om det, senast jag kollade det klippet var 29 november 2012 så det har skett någon gång efter det.

Anledningen till att de tagit bort det som de gjort, är att jag som en väldigt liten del i föreläsningen visar ett litet klipp från en film om hur Moken barn i Thailand tränar sin syn i att se bättre under vatten. Oerhört fascinerande, finns här: youtube.com/watch?v=YIKm3Pq9U8M.

Jag har lagt in en överklagan, ska bli mycket spännande att se vad som händer med detta och hur lång tid det tar. Återkommer 🙂

– Uppdatering Kl 23.56: Det tog inte lång tid, nu funkar det igen! Wow! YouTube, imponerar, eller är det bara automatik detta också… Fascinerande detta…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *