Kategorier
Blogg

Jenny berättar om goda nyheter från besök hos optikern

Här kommer lite nyheter som jag måste dela med mig direkt från SynCoachens Facebook sida.

Det är från Jenny som direkt på Club SynCoachen träffen i måndags såg bättre bara under tiden vi hade vår träff efter lite ögonrullningsövningar.

Jenny Nielsen:
———————————————————————————————
Måste berätta att jag var hos optikern idag….. Från att ha haft en närsynthet på -4,5 och astigmatism på ena ögat. Så var värdena idag på -3,75 på bägge ögonen! Ingen astigmatism!!

Jag beställde glasögon med -2,5 i styrkor. Sa till optikern att jag mest skall ha dem på nära håll framför datorn och därför inte behövde så starka. Då började han prata om ålderssynthet och att det var att skämma bort ögonen med så svaga linser

Jag tror nog att det är tack vare dina övningar, Tony, som min syn har blivit bättre…. Det är ju ändå så att synen på långt håll faktiskt har blivit bättre, eller hur?

Hoppas att det fortsätter i den här takten…. då behöver jag snart inga glasögon alls!!!!
———————————————————————————————

Tony:
———————————————————————————————
Jenny!!! Underbara nyheter!!! Vad glad jag blir!!!!! Det är först och främst tack vare dig! Kom ihåg det och fortsätt med att du är den som har kommandot över din syn!

Kom nu ihåg också att de där siffrorna inte är ett mått på dina ögon. Siffrorna är inget annat än ett mått på optikerns glasögon. Ett mått på de glasögon som optikern tycker du ska ha! Det förtar inte dina framgångar Jenny, det är bara det att dina framgångar är så mycket större än det!

Och ja, din syn har blivit mycket bättre! Ingen tvekan som saken, det märkte vi ju bara på Club SynCoachen träffen i måndags! Nu gäller det bara att du ska tro på det också, och det är inte alls lätt, men det fixar du !
———————————————————————————————

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *