Kategorier
Blogg

Ulla, 71, kan se igen efter 13 år som blind, Kommentar från Joakim

En artikel som jag måste tipsa om, ifall ni inte redan sett den:

Ulla, 71, kan se igen efter 13 år som blind


www.aftonbladet.se/nyheter/article18120090.ab

Ulla har inte gjort något speciellt för att återfå synen men det är alltid inspirerande att läsa om någon vars syn  förbättrats. Det finns väldigt många vägar till bättre syn.

Det är helgdag på måndag så nästa Club SynCoachen blir måndag 13 januari 2014.

Och så kopierar jag in en vacker och inspirerande text från Joakim som han precis skrev på en av SynCoachens mest kommenterade Facebook-inlägg.
www.facebook.com/photo.php?fbid=315966011882723&set=a.148746155271377.51274.132266653585994

————————
Joakim Sköldebrink: Jag vill ta bladet ur munnen och säga till alla som tvivlar på att det går att göra något åt fokuseringsproblem. Jag förstår er! Men jag förstår lika mycket de som tror på det. Jag har gått en liten givande kurs hos Tony. En av de bästa kurser jag gått. jag fick inte svar på allt. Jag ställde inte mycket frågor i och för sig. Vi fick grundläggande träningsövningar. Sedan gäller det själv känna vad som händer. jag är av den uppfattningen att det mesta hänger ihop i människokroppen. Det är ett otroligt komplext och fantastiskt system!! jag har nu kommit så långt i träningen att mitt tvivel snart inte existerar. Allt är logiskt. Men det kan ta tid som med allt. men ha tålamod. Tony ger er all hjälp han kan ge. Emellertid måte man själv sätta igång ”processen inget går av sig själv. Jag tror varken Tony är frirelligiös eller någon ”trollkarl”. Om han tror det är det okej för mig. Min uppfattning är att han är ovanligt modig och öppen om saker. han är en vanlig människa som vill ha rättvisa! jag har inte betalt för att säga detta!! jag är inte partisk. Om han har fel tar jag den risken. jag har lärt mig mycket mer och haft roligt. Visst har jag varit förbannad många gånger. Men det går över. jag är fortfarande frisk och ser mycket bättre.
————————
Tony: Wow! Joakim! Än en gång tack!!! Det var stora och vackra ord, jag bockar och bugar allra ödmjukast, och kan bara instämma i att jag verkligen är en helt vanlig människa. Underbart härligt att höra att du ser mycket bättre! Keep up the good work!!!
————————

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *