Kategorier
Blogg

God jul! 400 likes, Bläckfisken anfaller, har jag haft synfel? dioptrier m.m. på Club SynCoachen senast

Hoppsan… Idag har SynCoachen fått 400 likes på Facebook! Wow, vem hade kunnat tro det….
Inte jag. Tack för det alla som har gillat!! Otroligt roligt.
Idag vill jag mest av allt passa på att önska alla en riktigt god jul med bästa tänkbara fokus och största möjliga avspänning och njutning av allas olika talanger!

Vi har precis haft en Club SynCoachen träff, kul att några tappra dök upp så här mitt i juletider. Vi roade oss med bilden på den berusade bläckfisken som vill anfalla 🙂

Sen gjorde vi övningen långa svängningen och så berättade jag om hur ögonen kan röra sig på bekvämaste och naturligaste sätt. Så svarade jag på intressanta frågor som gav möjlighet till lite utveckling. Ena frågan var om jag haft glasögon, för vilket “synfel” och hur lång tid tog det för mig. Vad är dioptrier, och varför. Och hur gör man när man på kvällen kommer på att man har glömt att träna synen och vilken övning är bäst att göra då.

Jenny berättade att hon faktiskt gått ute med barnvagnen utan glasögon. Otroligt bra, det är ett stort steg bara det att våga komma på tanken, och sen att göra det! Wow! Så länge det är bekvämt och säkert så är det utmärkt. Allting är lite suddigare, men ur suddigheten kommer så småningom skärpan, eller rättare sagt, förmågan att fokusera rätt och överallt.

Det är inte heller viktigt att förstå allt jag säger, för mig verkade en hel del också svårt att förstå, länge. Det är normalt att en del verkar konstigt, eftersom vi är uppväxta och upplärda med en hel del begränsande föreställningar. Men oroa dig inte, det ger sig efterhand, det är jag helt säker på!

Vi ses nästa vecka, kanske du också är med? Just nu kan du spara 60 kr/månad och betala endast 69 kr/månad för att vara med och träna din syn i Club SynCoachen. Häng med och lär dig göra det jag gjorde för att bli av med mina glasögon! TonyHelinsky.se/product/club

Hur mycket pengar skulle du kunna spara om du inte behövde använda glasögon?

På måndag den 30:e december kl 18.00 är det dags igen. Hoppas vi SES !

Bläckfisken? Den hittar du här

funnypictures.me/drunk-octopus-wants-to-fight/

🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *