Kategorier
Blogg

Senaste Club SynCoachen: övningen hitta anspänningen, oro, träning, inlärning,

På Club SynCoachen i måndags gjorde vi övningen hitta anspänningen. Att provocera fram anspänning för att bättre lära sig känna igen anspänningen i ögonen och med synen när den dyker upp. Men också för att testa att skapa anspänning, för att sedan släppa efter i steg, ibland kan det hända att mer anspänning släpper än den som provocerades fram.

Så berättade jag också om vikten av att inte oroa sig! Det är oerhört viktigt att sluta oroa sig för sin syn. Vi mindes föregående veckas uppdrag att när vi ser saker som inte finns, så ska vi glädjas åt vår fantasi som lyckades se något som inte fanns. Det är inte viktigt att lyckas, det är att försöka som är viktigt. Jag pratade också om vad träning och inlärning egentligen är och vad det innebär.

Uppgiften till nästa vecka var att träna minst 5 minuter varje dag, 5 minuter svängning varje dag eller 5 minuter svängning varannan dag och 5 minuter palmering varannan dag eller mer förstås. Och att fortsätta se något som inte fanns och belöna sig för att man lyckades se något som inte var det man trodde var där.

Imorgon måndag 16 december kl 18.00-18.30 är det återigen dags för Club SynCoachen.

Då ska vi ta oss en TITT på detta med strategier hos optikern och gå igenom lite på vad de olika “synfelen” är, att de inte är några synfel det vet vi, men vad innebär det när någon säger att du har ett “synfel”, egentligen, och hur kan vi vända det till något positivt!

Alltid lika SPÄNNANDE, att tänka och hitta avspänning, och se så mycket bättre, eller hur 🙂

Vill du vara med? Hör av dig !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *